marți, 14 august 2007

Bordeianu o urmareste pe Adela

adela dan pDupa ce relatia lor s-a destramat in aceasta primavara, Bordeianu fiind surprins de Adela in bratele unei colege de telenovela, Dan vrea sa o recucereasca pe artista. Actorul i-a facut o vizita neanuntata fostei iubite pe Litoral, unde vedeta de telenovele avea o sedinta foto.

Fanii cuplului Adela Popescu si Dan Bordeianu mai au o speranta. Dan isi curteaza din nou fosta iubita, ii trimite sms-uri dragastoase si frecventeaza locurile in care stie ca ar putea sa se intalneasca cu cea care i-a fost partenera de film si de viata mai bine de trei ani.

Adela Popescu nu a uitat ca despartirea de Dan Bordeianu a fost cauzata de relatia infidela pe care acesta ar fi avut-o cu Diana Dumitrescu, colega din "Iubire ca in filme". Actrita se pare ca a acceptat o intalnire cu fostul iubit numai dupa ce s-a asigurat ca vor fi insotiti de un grup de prieteni. La despartire, Adela l-a salutat cu indiferenta pe Bordeianu, lasand sa se inteleaga ca a hotarat sa nu se mai impace cu el.

Apropiatii actritei de telenovele spun ca Adela a depasit dezamagirea provocata de infidelitatea lui Dan si ca se pregateste pentru un nou proiect ce va fi difuzat din toamna la Acasa Tv. De cealalta parte, Bordeianu inca isi mai cauta locul, dupa ce s-a anuntat ca nu va mai juca in telenovelele realizate de Media Pro. In ultima vreme actorul a adoptat un nou look care il face sa semene cu Pepe, sotul Oanei Zavoranu, semn ca Bordeianu ar putea sa se pregateasca pentru filmarile telenovelei "Oana" realizata de Romantica Tv.

7 comentarii:

dj james spunea...

cred

Anonim spunea...

sa stiti ca imi pare rau de voi va state foarte bn in preuna dar este dcizia voastra si atat .va poop pe amandoi
pa
pa

Anonim spunea...

imi placea de ei...Daca Adela mai simte ceva..cat de putin pentru el..as sfatui'o sa se impace

Anonim spunea...

Daca vrea intr-adevar sa o recucereasca sa nu dea frau nidferentei ei.. sis a lupte pentru ea, a gresit s trebuie sa stie ca nu se va lasa ushor de data asta :P... multa bafta dane :P

Anonim spunea...

imi pare foarte rau stateati bine impreuna

Anonim spunea...

sa stiti ca imaturitatea voastra tradeaza si lumea.ce mai?....va iubiti si gata...impacativa sa nu ratati seansa asta de a va intemeia o familie....recunoasteti ca va iubiti is gata

Anonim spunea...

va sta bn impreauna dar cu mine.......e dar un vis