vineri, 28 septembrie 2007

Fifa `08

Fifa 2008 download AICI

In ciuda aparitiei procesoarelor multi-core, a placilor video compatibile DirectX 10 sau a noului sistem de operare Windows Vista, Electronic Arts a decis sa mentina versiunea de PC a viitorului joc FIFA, editia 08, in limitele impuse de vechea generatie de console. Astfel, in mare parte, varianta jocului realizata pentru PC va fi foarte asemanatoare cu cea dedicata consolei PlayStation2. De altfel, cele doua versiuni au fost produse de o echipa total diferita fata de cea care s-a ocupat de varianta next-gen a jocului (care va aparea pe consolele Xbox 360 si PlayStation3).

Si pentru ca pe noi versiunea de PC ne intereseaza in primul rand, am hotarat sa va prezentam un foarte recent interviu realizat de Computer and Video Games cu producer-ul FIFA 08 (PC si PS2), Paul Hossack. Interviul evidentiaza noutatile aduse de viitoarea editie FIFA, iata un scurt fragment din aceasta discutie:


"Whats been your focus for FIFA 2008 on the last gen of consoles?

Hossack: There are two main areas weve put a lot of effort into this year. The first is the gameplay and the second is the new game mode called Be a Pro Co-Op."

Niciun comentariu: