luni, 13 august 2007

Delia cerseste imagine !

DeliaDaca anul trecut, un cantaret algerian ii reprosa blondei neseriozitatea in relatiile profesionale, anul acesta a venit randul trupei Sistem sa subscrie la "condica neagra" a artistei. Delia a starnit furia participantilor la Eurovision, dupa ce vedeta a declarat in presa ca ea si iubitul ei, Matteo, au primit propuneri sa produca piese pentru "trupa pe butoaie".

Imediat dupa publicarea informatiei respective, liderul formatiei Sistem a postat pe blogul sau un drept la replica plin de nervi, asa dupa cum el insusi recunoaste. Sub titlul "Cersetorii de imagine", Zoli se arata indignat ca unii isi fac publicitate pe spatele lor.

"Astazi am aflat si eu ca artista Delia produce pentru Sistem. O mare minciuna! M-am interesat mai intai si am intrebat toti colegii de trupa daca nu cumva au colaborat ei cu ea si eu nu stiu. Pai, haideti sa vedeti ce s-a intamplat de fapt. Cici, colegul meu, era in clubul Twice, la toaleta, la ora 3 dimineata, cand Matteo, prietenul Deliei, l-a intrebat daca poate sa ne scrie o piesa. Cici i-a spus sa incerce. Am muncit mult la imaginea noastra si nu imi convine sa fiu asociat cu nimeni fara stiinta mea".

Intoarsa din vacanta de doar cateva zile, Delia s-a aratat, la randul ei, foarte indignata si uimita de eticheta pusa de Zoli de la Sistem, de "cersetoare de imagine". "Nu stiu nimic de asta. De ce sunt eu implicata, daca ei au vorbit cu Matteo? Plus ca nu inteleg un lucru, de ce am eu nevoie sa imi fac imagine pe spatele trupei Sistem? Adica eu sunt ultima proasta? De mine nu a auzit nimeni si eu trebuie sa ma fac cunoscuta intr-un fel?", a spus, revoltata, Delia.

Componentul trupei Sistem direct implicat in discutia cu Matteo, Cici, a declarat ca pe Matteo de-abia il cunoscuse in seara respectiva, amandoi fiind invitati la un eveniment privat. "Nicio secunda nu s-a pus problema sa produca ceva pentru noi", a spus Cici, care a precizat ca Sistem nu se prea intersecteaza nici pe scena, nici in viata cu Delia si Matteo.

2 comentarii:

Anonim spunea...

zuper cool tip[a asta :x

Pomana Sorin aka Pomy spunea...

uuuuuuuuuuu, fain poza;)