miercuri, 5 septembrie 2007

BMW reinnoieste Serie 3

BMW reinnoieste Serie 3
Luna viitoare, bavarezii vor lansa un facelift pentru gama sa de modele medii, ce se va manifesta mult mai evident in plan tehnic decat la nivelul designului.

Sunt planificati extra CP atat pentru motoarele pe benzina, cat si pentru cele diesel, in timp ce exteriorul va primi doar cateva retusuri minore.

Mai multi cai vor primi asadar hergheliile tututror agregatelor consumatoare de benzina, mai putin cele aferente versiunilor 325i si 335i; de partea cealalta, doar motoarele diesel in patru cilindri vor urma acelasi tratament de sporire a fortei.

In continuare, sistemul de tractiune integrala X-Drive va fi disponibil in exclusivitate pentru modelele cu motoare in sase cilindri, ceea ce inseamna ca gama lui Serie 3 ii va cuprinde inclusiv pe 325xi, 330xi, 335xi si 330xd.

BMW este decis totodata sa imprime celei mai mici limuzine si un caracter ceva mai ecologic, aceasta urmand a fi echipata cu tehnologia de reducere a consumului de combustibil numita Efficent Dynamics. Asadar, in ciuda surplusului de putere, fiecare varianta a lui Serie 3 va consuma mai putin decat masina pe care o inlocuieste.

In sfarsit, habitaclul va suferi si el cateva modificari, bavarezii urmand a oferi posibilitatea echiparii acestuia cu noi culori pentru tapiterie si, probabil, materiale ceva mai bune calitativ.

Niciun comentariu: