duminică, 18 noiembrie 2007

Roşca vrea să spioneze Steaua la meciul cu Sevilla

Stelistul s-a bucurat la golul Craiovei
Ironie a sorţii la sfârşitul săptămânii pe Ghencea. Un oltean adevărat va sta alături de Gigi Becali şi din profesionalism va susţine Steaua, şi un cioban din Moldova, stelist la origini, va sta alături de Mititelu. Patronul Universităţii i-a permis lui Roşca să meargă să urmărească partida din Liga Campionilor dintre Steaua şi Sevilla, pentru a studia adversarul.
CÂND UNIVERSITATEA CRAIOVA A MARCAT SÂMBĂTĂ CU DINAMO, Vlad Roşc-albastru a fost cel mai fericit dintre români. Şi asta pentru că spre deosebire de noi restul, el se bucura de două ori. Prima oară că eterna rivală a Stelei este Dinamo, echipa care tocmai luase gol de la Universitatea, şi a doua oară că prin golul lui Tănasă a avut ocazia să arate cât de mult se bucură el la golurile Ştiinţei.

COSTEŞIN ŞI VLAD ROŞCA SUNT ÎN ANTITEZĂ cum erau personajele din manualul de clasa a VIII-a. Unul e bun, sufletist şi chipeş, iar altul e slutul şi urâtul. Tot o ironie este faptul că Ovidiu Costeşin este cu siguranţă mult mai iubit şi respectat, în Bănie, chiar şi acum când lucrează la Steaua Bucureşti, decât Vlăduţ care e salariatul lui Mititelu.

COSTEŞIN NU S-A BĂGAT PE SUB PIELEA NIMĂNUI, doar şi-a făcut treaba. Se vedea şi oricum se ştia care este echipa lui. Roşca nu prea are ce treabă să facă la club. Programul lui oricum începe la 3 noaptea cu revista presei şi tirul de comentarii pe site-urile duşmanilor de Sud. Pe lângă această muncă depusă la un club profesionist de fotbal, în timpul liber, Roşca se bagă şi pe sub pielea suporterilor. Pe site-ul oficial al suporterilor, dacă poate fi numit aşa www.craiova-maxima.ro, Vlad postează de zor, împrietenindu-se cu oltenii. Postează de zor atunci când echipa are cât de cât rezultate. A stat şi şi-a dat cu părerea de transferuri, a explicat că se discută cu Ajax şi AS Roma pentru meciul de prezentare şi multe altele. După ce toate spusele lui au picat, perioadă în care echipa a mai şi pierdut opt meciuri consecutiv, Vlad a dispărut două luni de pe site. Apoi a băgat subtil un comentariu după victoria cu Mioveni. Acum e iar activ. Dar vine Steaua. Stelistul s-a bucurat la golul Craiovei cu Dinamo şi cu siguranţă se va bucura cel mai mult dintre toţi dacă Universitatea va înscrie pe Ghencea. O va face din ipocrizie. Însă ce va face Vlad când va ajunge acasă ştiu doar cei care au văzut reclama la Coca Cola.

Niciun comentariu: